Over mij

Wim Schoenmaker Coaching

Ik ben Wim Schoenmaker, burn-out en life coach.

Aan het einde van de zomer gebeurde het. Ik werd opeens wakker met een enorme druk op mijn borst en werd onwel van de gedachte om nog een dag op dezelfde manier verder te gaan. Mijn lichaam gaf een duidelijk signaal af: het was tijd om dingen anders te gaan doen. Het was tijd om naar mijn gevoel te luisteren en echt goed voor mijzelf te zorgen. Tijdens mijn herstel en de periode die volgde, ben ik gaan voelen en begrijpen waar ik nu echt behoefte aan had. Ik leerde mijn belemmerende patronen herkennen en hoe ik deze kan doorbreken. En ik leerde mijn eigen grenzen te voelen, aan te geven en te bewaken om mijn energieniveau duurzaam op peil te krijgen en te houden.

Wim Schoenmaker

Ik kan nu met zekerheid zeggen dat dit de lastigste periode uit mijn leven is geweest en dat ik het tegelijkertijd voor geen goud had willen missen! Door mijn herstel en de persoonlijke ontwikkelingsreis die hierop volgde sta ik veel gelukkiger in het leven.

Ik doe nu die dingen waar ik gelukkig van word, ik sta goed in verbinding met wie ik echt ben en ik heb gezonde, voedende relaties. Werken voor een baas is niks voor mij, dus ben ik gaan ondernemen. Daarnaast zet ik mijn eigen leerproces en ervaring in om anderen te helpen bij het herstellen van een burn-out en het maximale uit het leven te halen.

Mijn aanpak

Ik werk niet volgens een standaard aanpak of coachingsregels. Dit kun je wel van mij als coach verwachten:

  • Vriendelijk en nieuwsgierig: ik luister met aandacht en ik verdiep me in jouw unieke persoonlijkheid en situatie
  • Direct en oprecht: met het hart op de tong ben ik een goudeerlijke spiegel voor jou, zodat je echt kunt leren en groeien
  • Resultaatgericht: ik ben gedreven en vraag altijd het uiterste van mijzelf. Ik daag mijn cliënten uit om ook het beste uit henzelf te halen

Geïnteresseerd?

Met Back on Track burn-out coaching en Unstoppable life coaching help ik jou graag verder. Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© Copyright 2022 - Wim Schoenmaker Coaching