Life coach Amsterdam

Life coach Amsterdam

Kom je uit Amsterdam en heb je het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen? Dat er meer voor jou in het vat zit dan dat jij er nu uit haalt? Of loop je vast in je relaties, privé of op je werk? Dan is een life coach in Amsterdam hoogstwaarschijnlijk iets voor jou!

Waarom een life coach inschakelen?

Op bepaalde momenten in je leven kun je het gevoel hebben dat je tegen een muur op loopt. Dat je vast zit. Of dat je simpelweg minder energie hebt dan dat je normaal gesproken hebt. Je stelt jezelf meer vragen, je voelt je wat meer onzeker en je voelt een drang om hier iets mee te doen. Je bent je op dit moment al bewust dat er iets moet veranderen. Iets in jou of in je omgeving. Deze bewustwording is al een hele mooie stap op zichzelf. Een life coach kan jou helpen om de volgende stap te zetten.

Wat doet een life coach precies?

Een life coach kan je helpen je bewuster te worden van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dit doet hij of zij door gericht te luisteren, vragen te stellen en jou een spiegel voor te houden. Aanvullend de life coach specifieke oefeningen of interventies inzetten om jou als coachee verder te helpen in jouw persoonlijke proces. Hierbij is het van belang dat er aansluiting is tussen jou en de life coach en tegelijkertijd kan de coach jou uitdagen om je buiten jouw comfortzone te bewegen.

Life coach in Amsterdam

Kom je uit de buurt Amsterdam en zoek je een goede en ervaren life coach? Vraag hieronder direct een gratis kennismakingsgesprek aan. Kijk voor meer informatie naar mijn programma Unstoppable, dit is mijn aanbod op het gebied van life coaching.

© Copyright 2022 - Wim Schoenmaker Coaching